Heeft u verbouw plannen?

Wanneer is het tijd voor de verbouw van uw woning? De woning voldoet niet meer aan uw eisen. Uw gedateerde badkamer is aan vervanging toe, u wilt uw keuken verbouwen, u wilt meer speelruimte voor de kinderen of u wilt een carport laten bouwen. Wij beantwoorden graag aan uw aanbouw- en verbouw wensen. Daarbij bieden wij u een totaalpakket van het opstellen van de bouwtekeningen tot het sloopwerk en de daadwerkelijke verbouwing. Voor zowel een grote of kleine verbouwklus kunt u bij ons terecht. Wij helpen u als bouwbedrijf graag met het realiseren van uw woonwensen.

Verbouw in de breedste zin van het woord

Heeft u de verbouw ideeën gereed maar heeft u geen idee wat het gaat kosten en wat er allemaal bij komt kijken? Onze medewerkers helpen u graag op weg aan de hand van deskundig advies. Daarnaast nemen wij graag alle zorg uit handen door de verbouwing van A tot Z voor u te verzorgen. Houdt u de verbouwing liever in eigen hand, dan staan wij u graag bij.

Hulp en advies bij de verbouwing

 

Twijfelt u tussen een verbouwing en het bouwen van een nieuwe woning? Kijk dan ook eens bij nieuwbouw voor meer informatie.
Lees meer>>

Verbouw

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.