Renovatie, is uw woning er aan toe?

Veel panden kampen met achterstallig onderhoud. Dit is niet alleen een doorn in het oog, maar kan tevens effect hebben op de veiligheid. De renovatie van een dergelijk pand vraagt veel vakmanschap. Bij aannemer Vlassak hebben wij de vakkennis en het personeel in huis, waardoor uw renovatie bij ons in goede handen is. Vlassak voert het ambachtelijk werk voor u uit zonder daarbij de historische details uit het oog te verliezen. Onze renovatie activiteiten variëren van een complete woningrenovatie tot kleinschalige renovaties, zoals het opknappen van kozijnen, daken, gevels en vloeren.

Betere isolatie is beter voor de portemonnee

Bij de renovatie van de woning wordt het bestaande karakter zo veel mogelijk behouden, maar tegelijkertijd wordt ook het wooncomfort verhoogd. Daarnaast kan in veel gevallen, door het (beter) isoleren of het wijzigen van technische installaties, het energieverbruik worden verlaagd. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar zorgt ook voor verlaging van de energielasten

Authentiek en toch modern

Bij de renovatie of restauratie van uw oude woning proberen wij het authentieke karakter te waarborgen. De uitstraling, warmte en de geschiedenis vinden wij belangrijk. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring en kennis met het verwerken van moderne technieken. Zodat een gerenoveerd gebouw zijn unieke karakter behoudt en toch modern is, en tevens aan de veiligheidseisen voldoet.

 

Wilt u weten of de werkzaamheden die gedaan moeten worden onder renovatie vallen of onder onderhoud? Kijk ook eens bij onderhoud.
Lees meer>>

Renovatie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.