Vlassak Heeze BV

Na ruim 25 jaar ervaring in de aannemerswereld, heeft Frits Vlassak tien jaar geleden Aannemersbedrijf Vlassak opgericht. Het is begonnen als eenmanszaak en inmiddels is het uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf met een team van gedreven medewerkers. Sinds 1995 verzorgd Aannemersbedrijf Vlassak verbouwingen, renovatie en onderhoud aan bedrijfspanden en particuliere woningen met een verbazingwekkend oog voor detail. Dat is Aannemersbedrijf Vlassak!

Visie
De kracht van Vlassak is het kunnen verstaan van de wensen en behoeften van de opdrachtgever. Wij stellen uw belang voorop. Dat komt vooral tot uiting in de manier waarop we met onze klanten omgaan. Want een samenwerkingsverband is vooral gebaseerd op vertrouwen, geloven wij. En om dat vertrouwen waar te maken, werken wij volgens de volgende principes:.

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen
Afspraken nakomen en open communiceren. Dat zijn volgens ons de basisprincipes voor een goede samenwerking. Zo bezorgen wij u persoonlijk de offerte om u van toelichting te voorzien. Ook tijdens de werkzaamheden kunt u rekenen op volledige toewijding en uitleg van onze medewerkers.

U de rust en wij de zorgen
Aannemersbedrijf Vlassak beperkt zich niet tot het bouwen zelf, maar houdt zich bezig met het complete bouwproces. Van het aanleveren van ideeën tot het opstellen van de bouwtekeningen. En van het sloop- en bouwwerk tot het onderhoud na de oplevering.

Een gedegen voorbereiding voor minimale overlast
Een ver- of nieuwbouw betekent vaak een verstoring van de dagelijkse gang van zaken. Wij beseffen dat maar al te goed. Daarom besteden we veel aandacht aan de planning en hebben respect voor onze klanten.

Vakmanschap is meesterschap
Dankzij een breed netwerk van vakmensen uit diverse vakgebieden, weet Vlassak de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor u te vinden. We werken o.a. samen met stukadoors, metselaars, schilders, timmerlieden, loodgieters, elektriciens, glas- en tegelzetters en gevelreinigers.

Vragen?

Heeft u vragen over onze werkwijze, of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan snel contact met ons op..