Nieuwbouw woning of bedrijfspand?

Voor een professionele en betrouwbare aannemer voor een nieuwbouw woning heeft u aan aannemer Vlassak een goede bouwpartner. Onze ervaring in combinatie met de specifieke vakkennis van ons personeel staat garant voor een passende oplossing geheel naar wens van de klant. Wij denken actief met u mee, geven deskundig advies op het gebied van nieuwbouw en nemen desgewenst het hele traject voor onze rekening. Van het aanvragen van de bouwtekening tot de afwerking van het dak.

Vlassak, uw partner bij nieuwbouw!

Wij richten ons met name op het bouwen van vrijstaande nieuwbouw woningen. Bij de bouw streven wij altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit, zonder daarbij de wensen van onze klanten uit het oog te verliezen. Als bouwbedrijf weten wij als geen ander dat het bouwen van een nieuw woning veel meer is dan alleen maar stenen stapelen. Het is een kwestie van overleggen, samenwerken en goede afspraken maken. Wij streven ernaar om alle activiteiten zodanig te stroomlijnen dat we altijd een goed eindresultaat kunnen afleveren.

Het belang van kwaliteit

Onze kracht is dat wij voorafgaand aan de bouw al actief met onze klanten meedenken. Heeft u vragen, wilt u meer informatie over een nieuwbouw woning of wilt u geheel vrijblijvend gebruik maken van onze kennis en ervaring tijdens een eerste gesprek? Neem dan contact met ons op.

 

Weet u niet zeker of u nieuwbouw wilt of slechts een aanbouw, kijk dan ook eens wat de mogelijkheden zijn voor een aanbouw of verbouw.
Lees meer >>

Nieuwbouw

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.